VÄLKOMMEN TILL

Kommande program:

Årsmöte

4 mars 2024 klockan 18.30 är det dags på Florabiografteater

Årsmötesförhandlingara finns tillgängliga från 17.00.

Konstverken i lotteriet visas upp från 17.00.

Försäljning av lotter till "Lilla lotteriet" från 17.00.

Föredrag med Peder Lamm

Peder Lamm kommer och pratar om "Skånska antikviteter"

40-årsjubileum med mingel

Snittar och cider från Sövde musteri.

Årsmöte

Konstlotteri 2023

Obs årsavgiften måste vara betald 2023 för att vara med i konstlotteriet på årsmötet.

Se vidare på kallese till årsmöte.

Lördagen den 9 mars besöker vi Luftakastellet på Limhamn där man har en samlingsutställning med ett 60-tal nationella och internationella konstnärer som visar sin samtida konst.

Kastellet är en fantastisk byggnad med tio meters takhöjd och som ligger vid vattenbrynet invid brofästet till Öresundsbron.

Här finns möjlighet till fika eller lunch.

Fri entré, resan sker till självkostnadspris.

Samling på ICA Kvantums parkering 10.30 för samåkning/samkörning.

Anmälan till programansvariga, gärna SMS - kom ihåg att skriva namn och vilken utflykt.

Konstföreningens förhoppning är att göra inköp på denna resa. När ni följer med på våra resor har ni möjlighet att påverka inköpen till vårt lotteri.

Konstresa i vårt närområde den 20 april

Vi samlas på Kvantums parkering lördagen den 20 april kl 10. Vi försöker samordna körningen härifrån.

Färden går mot Klasaröd och Janes snickarbod. Jane är möbelsnickare som tillverkar både stort och smått. Vi kommer att se verkstaden som har gamla anor samt hennes utställning.

Färden går därefter till Maria Hillfon i Heinge. Maria tar emot oss och visar sin konst i form av måleri, grafik och textil.
Kanske är ni nu sugna på fika eller något lättare att äta. Här beräknas nu finnas tid för det. Kanske har ni tagit med fikakorgen eller stannar till på ett fikaställe på vägen mot Tomelilla.

Nästa stopp är hos smeden Anders Hammar, Himlasmedjan,  Ullstorp 1026, inte långt från Tomelilla golfklubb. Anders uppger att vi ska vrida ner till hans gård direkt efter järnvägen. Beräkna vara hos Anders vid 14.45. Här visar han upp bland annat sina smidesgubbar och smycke.

Anmäl deltagande senast den 15 april till Lise-Lotte Lanevi på liselotte58@live.se eller Gudrun Andersson 0706-185538.

Programansvariga:

Lise-Lotte 076-14 85 767 alt. liselotte58@live.se

Anne Marie 0707-73 77 93 alt. am.melin@sjobo.nu

Följ gärna Sjöbo Konstförening på Facebook eller Instagram!!